SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA TJÄNST HAR PASSERAT. SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 25 APRIL 2021

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund SBRF är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Lilla Edet, Tjörn och Stenungsund.

Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra olika typer av räddningsinsatser. Vi arbetar också med utbildning, information och rådgivning, samhällsplanering, tillsyn av brandskydd och tillstånd för brandfarliga och explosiva varor. Inom vårt område bor ca 57 000 invånare och det finns fyra brandstationer och fyra räddningsvärn.

Vår vision är ett tryggt och säkert samhälle för alla. Målen för vår verksamhet är färre skador och ökad trygghet för våra invånare, vårt säte finns i Stenungsund.

 

ARBETSUPPGIFTER

Förebyggandeavdelningen består av fem personer; chef, brandingenjör och tre brandinspektörer. Arbetsuppgifterna inom avdelningen styrs delvis efter kompetens och intresse. De områden som i huvudsak är aktuella för denna tjänst är information/rådgivning om brandskydd, tillsyn LSO/LBE, tillståndsgivning LBE, plan-/byggprocessen, planering av externutbildning, projekt, med mera.

Samarbetet med den operativa avdelningen är viktigt. Förebyggandeavdelningen ansvarar för externutbildning, information i skolor med mera, men arbetet utförs i huvudsak av operativ personal.

Tjänstens placering är i Stenungsund. Pga Coronasmittan sker mycket arbete hemifrån just nu. Det kan även vara möjligt att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan när smittan i samhället har minskat.

Föräldravikariat i ett år med chans till förlängning.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har lägst Tillsyn och olycksförebyggande A, alternativt Förebyggande 1. Du har B-körkort, god datorvana samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är SMO eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval av kandidater. Varmt välkommen med din ansökan!

 

ANSÖKAN

SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA TJÄNST HAR PASSERAT. SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 25 APRIL 2021

Ansök senast: 2021-04-25

Referensnummer: A1017441

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

 

ANSTÄLLNING

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

KONTAKT

Lars Strandh
Chef förebyggande avdelningen
010- 471 44 50
lars.strandh@sbrf.se

 

Facklig företrädare
Mikael Kristensson
Vision
010-471 44 21

mikael.kristensson@sbrf.se

Peter Andersson
Ledarna
010-471 44 40
peter.andersson@sbrf.se

 

ÖVRIGT

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!