SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA REKRYTERINGSPERIOD HAR PASSERAT.
SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 20 MARS 2022.

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund ansvarar för kommunerna Lilla Edet, Tjörn och Stenungsund. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra olika typer av räddningsinsatser. Vi arbetar också med utbildning, information och rådgivning, samhällsplanering, tillsyn av brandskydd och tillstånd för brandfarliga och explosiva varor. Inom vårt område bor ca 58 000 invånare och det finns fyra brandstationer och fyra räddningsvärn.
Hos Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund ställs du inför spännande utmaningar och vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas som person och i din tjänst.

Arbetsbeskrivning

Som administratör kommer du att vara administrativt stöd inom organisationen där du bland annat kommer att arbeta med anställningsavtal, on-/off boarding, policys och rutiner, stöttning av det operativa HR-arbetet, upprättande av protokoll, fakturahantering, diarieföring, bokningar, arkivering samt framtagande av statistik och mötesanteckningar ingår i arbetsuppgifterna. Egna projekt kan förekomma. Du rapporterar direkt till Biträdande Förbundsdirektör.

 

Kvalifikationer

Minst gymnasiekompetens. Vi förutsätter att du har god IT-kompetens och vi ser det som en självklarhet att du utan problem behärskar Office-programmen så som Word, Excel och Office 365.
Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
Tidigare erfarenhet av administrativt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad, har bra ordning och reda med en väl utvecklad administrativ förmåga. Du är flexibel och har lätt att axla nya uppgifter och är självgående i ditt arbete. Arbetet som administratör är en servicefunktion vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga samt har lätt för att bygga goda relationer.
Eftersom rollen är omväxlande så behöver du även kunna skifta fokus och arbeta i parallella processer.
Stämmer ovanstående in på dig? Då kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Meriterande
Utbildning inom Ekonomi, HR eller Administration.
Erfarenhet från Räddningstjänst och modulsystemet Daedalos. Meriterande är även om du tidigare arbetat i ekonomisystemet Agresso och personaladministrativa systemet Personec.

 

Anställningens omfattning

Ort: Stenungsund/Lilla Edet/Kållekärr/Skärhamn
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning dagtid under 2022
Omfattning: Heltid 100%
Tillträde sker efter överenskommelse

 

Ansökan

SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA REKRYTERINGSPERIOD HAR PASSERAT.
SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 20 MARS 2022.

Ansök senast: 2022-03-20
Referensnummer: A1097334
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Urval sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

 

Lön

Individuell lönesättning.

 

Kontakt

Peter M Johansson
Tf Bitr Förbundsdirektör
010-471 45 01
Peter.m.johansson@sbrf.se

Reidar Nilsson
HR Ansvarig
0706- 69 85 92
Reidar.nilsson@sbrf.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare kan nås via
010- 471 44 00
raddning@sbrf.se

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!