Räddningstjänsten Storgöteborg utökas med kommunerna Tjörn, Stenungsund och Lilla Edet

Den 1 januari 2023 tar Räddningstjänsten Storgöteborg över ansvaret för räddningstjänstverksamheten i kommunerna Tjörn, Stenungsund och Lilla Edet. Medarbetare och verksamheten i dagens Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund övergår till RSG.

Räddningstjänsten Storgöteborg tar vid och kommer fortsätta bedriva räddningstjänst i Tjörn, Stenungsund och Lilla Edet. Invånare i kommunerna kan känna sig trygga med att räddningstjänsten kommer fortsätta fungera.

Leverantörer till Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund (SBRF) kontaktas löpande av medarbetare på SBRF och RSG.

Företag och organisationer som är automatlarmskunder till Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund (SBRF) kommer få ett utskick i slutet av oktober med erbjudande om att teckna nytt avtal med Räddningstjänsten Storgöteborg (RSG).

Du finns inte… på vägen om du inte syns!

Du finns inte… på vägen om du inte syns!

Nu skymmer det allt tidigare på kvällarna och det bli mörkare och mörkare på morgonen, så nu är det hög tid att hänga på både sig själv och andra reflexer!Oavsett om du cyklar eller går, är på landsväg eller är i stadstrafik med gatubelysning, är det viktigt att du...

läs mer
Test av VMA idag måndag 5 september kl.15.00

Test av VMA idag måndag 5 september kl.15.00

Idag måndag 5 september klockan 15.00 genomförs test av VMA - Viktigt Meddelande till Allmänheten. VMA, Viktigt Meddelande till Allmänheten, testas fyra gånger per år, klockan 15.00 den första helgfria måndagen i mars, juni, september och december. Under 2022 testas...

läs mer