Vi vill önska er alla en God Jul och ett Gott nytt år, men innan vi kan fira in det nya året vill vi ge en snabb tillbakablick över det gånga.
2018 bjöd oss på många nya möten med er men även en del nya utmaningar. Ingen av oss inom Räddningstjänstsverige kommer nog att glömma sommaren 2018 i första taget – en sommar med extremtorka och bränder på flera håll i vårt land. Men framförallt en sommar som visade vad samverkan verkligen är. Återigen tack till alla kollegor, frivilliga organisationer, privatpersoner och företag, tillsammans är vi starka.
Samverkan och insatser utöver det vanliga är en del av vår vardag och det är så det ska vara. Det som andra springer ifrån det springer vi emot, men ibland får vi även äran att uppmärksamma era hjälteinsatser och civilkurage och det värmer extra mycket!
Sommaren påvisade en genomgående brist av brandmän i Sverige, och därför tycker vi att det är så roligt att vi nu när året snart är slut kan konstatera att vi har många nya härliga kollegor till förbundet.

Vi hoppas ni alla får en God Jul och ett Gott nytt år, vi hoppas att vi inte ses men vi finns här om ni behöver oss. 
// Robert Johansson, Direktionen & Carl-Ian Bissmark, Förbundsdirektör