Sista ansökningsdag för denna tjänst har passerat. Sista ansökningsdag var 27 maj 2018

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund söker administratör

Arbetsplatsbeskrivning

SBRF Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund är en organisation mellan kommunerna Lilla Edet, Tjörn och Stenungsund. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra olika typer av räddningsinsatser. Vi arbetar också med utbildning, information och rådgivning, samhällsplanering, tillsyn av brandskydd och tillstånd för brandfarliga och explosiva varor. Inom vårt område bor ca 55 000 invånare och det finns fyra brandstationer och fyra räddningsvärn.
Hos Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund ställs du inför spännande utmaningar och vi erbjuder dig ett arbete där du får utvecklas som person och i din tjänst.

Arbetsbeskrivning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad och har bra ordning och reda. Du är flexibel och har lätt att axla nya uppgifter och är självgående i ditt arbete.
Eftersom rollen är omväxlande så behöver du kunna skifta fokus och arbeta i parallella processer. Har du dessutom en kommunikativ förmåga (i både tal och skrift), tycker om att tillhöra och arbeta i team?
Då kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss. Vi ser det som ett plus (men inte krav) om du har erfarenhet inom räddningstjänsten.
Som administratör kommer du att vara administrativt stöd inom organisationen där bland annat protokoll, bokningar och mötesanteckningar ingår i arbetsuppgifterna. Egna projekt kan förekomma.

Kvalifikationer

Datorvana är ett absolut krav, vi ser det som en självklarhet att du utan problem behärskar Office-programmen så som Word och Office 365, att du hanterar Excel är en stor fördel.
Ingen erfarenhet krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid 75%
Tillträde sker efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-27
Referensnummer: A782798
Välkommen att söka genom att:
Sista ansökningsdag för denna tjänst har passerat

 

Lön
Individuell lönesättning.

Kontakt

Kontaktperson
Carl -Ian Bissmark
Förbundsdirektör
carl-ian.bissmark@sbrf.se

Facklig företrädare
Fackliga företrädare kan nås via
010- 471 44 00
raddning@sbrf.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!