Sista ansökningsdag för denna tjänst har passerat. Sista ansökningsdag var 12 februari 2018.

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund området Stenungsund söker Räddningspersonal i Beredskap

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Lilla Edet, Tjörn och Stenungsund. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra olika typer av räddningsinsatser. Vi arbetar också med utbildning, information och rådgivning, samhällsplanering, tillsyn av brandskydd och tillstånd för brandfarliga och explosiva varor.
Vår vision är ett tryggt och säkert samhälle för alla. Målen för vår verksamhet är färre skador och ökad trygghet för våra invånare.

Stenungsund är en expanderande kommun med drygt 25 000 invånare. Stationen i Stenungsund rycker ut på ca 350 larm varje år. Stationen i Stenungsund är sätet för förbundet och består av både RiB anställd personal och heltid/tillsvidareanställd personal som rycker ut tillsammans. Stenungsund har även RiB anställda industribrandmän som rycker ut från stationen.

Arbetsplatsbeskrivning
Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund området Stenungsund söker dig som vid sidan av ditt ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats.
I befattningen ingår bland annat momenten brandsläckning, rökdykning, ytlivräddning, räddning vid trafikolycka samt övriga räddningsuppdrag.

Bostad och arbetsplats skall ligga på sådant avstånd från brandstationen att inställelse vid larm kan ske inom 5 minuter hela dygnet. Beredskap enligt ett rullande veckoschema.

Kvalifikationer
Arbetet som brandman kräver tekniskt kunnande, gott handlag med olika slags verktyg, god fysik och uthållighet. Du behöver kunna visa gott omdöme och uppträda lugnt, stabilt och kontrollerat i pressade situationer. Du har lätt för att arbeta i grupp och samverka samt är flexibel.

Anställningens omfattning
Anställningsform –  Tillsvidareanställning
Provanställning kan komma att tillämpas
Anställningens omfattning – Beredskapstjänst
Ort – Stenungsund

Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-02-12

Välkommen att söka genom att:

Göra en digital ansökan via formuläret.
• Skicka in ansökan via post eller e-post till adressen nedan

Skicka din ansökan till:
Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund
Gesällgatan 6
444 32 Stenungsund
alt raddning@sbrf.se

Lön
Lönen består av beredskapsersättning lokalt RiB avtal, samt ersättning för övning och utryckning.

Kontakt
Operativ chef Karl-Gunnar Persson 010-471 45 01
Facklig företrädare Axel Adin Kommunal 010-471 44 00 (växel)
Eddie Persson BRF 010-471 44 00 (växel)