SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA TJÄNST HAR PASSERAT. SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 17 JULI 2019

Om arbetsplatsen

Södra Bohusläns Räddningstjänstförbund – SBRF är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Lilla Edet, Tjörn och Stenungsund.

Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra olika typer av räddningsinsatser. Vi arbetar också med utbildning, information och rådgivning, samhällsplanering, tillsyn av brandskydd och tillstånd för brandfarliga och explosiva varor.

Vår vision är ett tryggt och säkert samhälle för alla. Målen för vår verksamhet är färre skador och ökad trygghet för våra invånare, vårt säte finns i Stenungsund.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av såväl operativ som förebyggande verksamhet inom räddningstjänsten och som är villig att kavla upp ärmarna och engagera dig i byggandet av vårt framtida förbund som nu befinner sig i ett spännande utvecklingsskede.

Du har förmåga att leda och inspirera och är tydlig i din kommunikation med våra härliga medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Att direkt under Förbundsdirektören ansvara för hela den operativa verksamheten inom Förbundet.

Ansvaret innebär att du leder och utvecklar verksamheten över fyra verksamhetsområden varav tre är geografiska områden och ett område omfattar industrin. De fyra verksamhetsområdena leds i sin tur av varsin områdeschef. Du ansvarar för personal, ekonomi och arbetsmiljö för den operativa verksamheten och har en aktiv del i den regionala utvecklingen.

Du förväntas ingå i förbundets operativa ledningsorganisation enligt de förändringar som kommer av en utvecklad operativ systemledning inom Göteborgsregionen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av ledarskap inom hela LSO-spektrat och som är tydlig och målinriktad i din person.

Du är utbildad Brandingenjör, Brandmästare eller motsvarande.

Du har ledarskapsutbildning såsom Räddningsledare B eller motsvarande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

 

Ansökan

Ansök senast: 2019-07-17

Referensnummer: A887596

Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

 SISTA ANSÖKNINGSDAG FÖR DENNA TJÄNST HAR PASSERAT. SISTA ANSÖKNINGSDAG VAR 17 JULI 2019

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktperson

Per Andersson
Tf. Förbundsdirektör
010 – 471 45 01
pa@sbrf.se

 

Övrigt

OBS! Kort ansökningstid!

Intervjuer planeras till den 22 juli samt 25 juli.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!